„Performanța deosebită începe cu o atitudine pozitivă”.

Producătorul, AR KAGIT SAN. TIC.LTD.STI., Istanbul, Turcia, a decis extinderea activităților de distribuție în Europa. În acest fel, s-a decis desemnarea companiei noastre ca reprezentant oficial al activității acestora în UE, pentru a manageria distribuția, menținerea calității și îmbunătățirea relațiilor cu clienții europeni.

Astfel, în anul 2013 s-a înființat societatea SC PAPILION DISTRIBUTION GROUP SRL ca reprezentant oficial al afacerilor AR KAGIT SAN. TIC.LTD.STI. în Europa, înregistrată în acest sens la Comisia Europeană în Portalul pentru înregistrarea produselor cosmetice (CPNP).
Domeniul de activitate
Papillon Group Distribution SRL a preluat distribuția de produse Papillon® la nivel național, construind astfel un sistem de distribuție competitiv adaptat cerințelor pieței.

Strategia de Business
Strategia generală de afaceri a companiei urmărește implementarea brandului Papilion® în România printr-o creștere susținută a cotei de piață, diversificarea serviciilor, dezvoltarea strategiilor alternative de distribuție și asigurarea continuității produsului pe piață pentru a satisface cerințele clienților.

Viziune
Compania urmărește să sprijine activitățile de implementare, promovare și distribuție a gamei de produse înregistrate sub brandul Papilion®.

Produse comercializate
Portofoliul de produse Papilion®: game complete de șervețele umede, produse pentru îngrijire personală și igienă cosmetică, detergenți pentru curățare, hârtie igienică pentru consum casnic și industrial.

Servicii
Distribuția directă prin logistica proprie și indirectă prin transportatori Cargo a produselor înregistrate sub marca Papilion®.

Competitivitatea afacerii
Avantajul principal al afacerii este poziția companiei în raport cu producătorul, fiind reprezentantul acestuia oficial în Europa.

Politica de calitate și obiective
Produsele Papilion® deține fără excepție toate documentele și testele periodice de laborator necesare pentru a asigura calitatea în conformitate cu standardele internaționale ISO, toate acestea fiind disponibile pe site-ul Comisiei Europene, Portalul de înregistrare a produselor cosmetice (CPNP).

Clienți
Gama de produse sub marca Papilion® este disponibilă în peste 75 de țări distribuite pe cinci continente. În cel puțin 50 de țări marca Papilion® este marcă înregistrată aparținând producătorului.
Proiectele viitoare ale PAPILION DISTRIBUTION GROUP SRL vor încerca să sublinieze prezența produselor pe piața europeană, răspunzând cererii consumatorilor la cel mai înalt nivel. În aceste demersuri suntem motivați de considerațiile consumatorilor europeni materializate în anul 2015 prin primirea distincției „We recommend to all Consumers”.

Contactați-ne

 • Detalii companie
  Nume: S.C. PAPILION GROUP DISTRIBUTION S.R.L.
  Tip companie: Companie privată, SRL (Societate cu răspundere limitată)
  Număr de înregistrare: J12/3360/2013
  CUI: RO 32465314
 • Telefon
  +40 745 832 222 (management)
  +40 744 453 096 (office)
  +40 787 749 752 (vânzări Transilvania) +40 787 781 777 (vânzări Moldova) +40 787 542 130 (vânzări Romania Sud)
 • Email
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (general contact)
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (management)
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (vânzări Transilvania)
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (vanzări Moldova)
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (vanzări România Sud)
 • Adresă
  Strada Traian Vuia, nr. 222B
  400397, Cluj-Napoca
  Romania
Fuse

Notă legală asupra mărcii comerciale

Toate numele de produse, sigla, mărcile și imaginile produselor sunt proprietatea Ar Kağıt San.Tic.Ltd.Ști, Turcia. Toate denumirile companiei, produselor și serviciilor utilizate pe acest site web au doar scopuri de prezentare. Utilizarea acestor nume, logo-uri, imagini și mărci este permisă doar cu acordul scris al Ar Kağıt San.Tic.Ltd.Ști, Turcia sau Papilion Group Distribution SRL, România. Papilion® este marcă înregistrată a companiei Ar Kağıt San.Tic.Ltd.Ști în UE și/sau în alte țări din afara UE.